Един от големите специалисти по недвижими у нас, Георги Павлов,

...
Един от големите специалисти по недвижими у нас, Георги Павлов,
Коментари Харесай

Георги Павлов коментира ареста на Велико Желев: Трудно ще се стигне до истината

Един от огромните експерти по недвижими у нас, Георги Павлов, разяснява ареста на притежателя на “Хидрострой ” Велико Желев. Според него обществото би трябвало да е шокирано от сходно държание на предприемачи от такова равнище. “Хора на такова равнище не трябва да си вземат решение проблемите в бизнеса със закани. Все отново сме от дълго време в Европейски Съюз, би трябвало да се почистим от такива неща ”, разяснява Павлов.

Той добави, че би трябвало да сме удовлетворени, че в този случай Министерство на вътрешните работи и прокуратурата работят дружно, тъй като има и случаи, в които не е по този начин. Експертът по парцели изясни, че казусът е доста тежък проблем за имиджа на бизнеса в България като цяло.

Павлов разяснява също, че по думите на юриста на Павлов, потърпевшият негов чиновник е ощетил компанията. “Не желая да вземам страна, само че очевидно този проблем не е решен по правосъден път, както би трябвало ”, сподели още Георги Павлов. Той добави, че ще е доста мъчно да се стигне до истината, за какво в тази ситуация ще се изправят две версии, какво се е случило, а надали има записи, които да покажат какво тъкмо се е случило.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР