Един от големите производители на захарни изделия у нас -

...
Един от големите производители на захарни изделия у нас -
Коментари Харесай

Четвъртият по големна производител на захарни изделия у нас купи конкурент за 4,2 млн. лева



Един от огромните производители на захарни произведения у нас - " Престиж-96 ", уголемява потенциала си. Към активите си компанията неотдавна е прибавила великотърновската компания " Кредо Фууд " в договорка за 4,2 милиона лв., излиза наяве от данни в Търговския указател.

Дружеството е притежател на активи на производителя на вафли " Кредо ", като част от придобиването е на издигнат през 2010 година цех на компанията в село Ледник.

Според информацията " Престиж-96 " е едноличен притежател на " Кредо Фууд ", като шеф на компанията е Дарина Стоянова, която е отпред на производителя на бисквитите " Мираж ".

През предходната година две от най-големите капиталови банки в света - немската Deutsche Bank и американската Goldman Sachs, купиха фонда NBGI Private Equity, който беше благосъстоятелност на Националната банка на Гърция.

 Deutsche Bank и Goldman Sachs получиха притежателя на
Гигантите Deutsche Bank и Goldman Sachs купиха български цех и търговски център

След договорка за 288 милиона евро

В неговия портфейл влизаха редица сдружения в Европа, в това число компанията " Престиж-96 ".

Производителят на сладки произведения е основан през 1996 година, като измежду най-известните й марки с изключение на " Мираж " са още вафлите " Хипер ", " Споко " и " Троя ", както и бисквитите " Траяна " и " Роден край ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР