Един от големите проблеми при първите модели сгъваеми смартфони бе

...
Един от големите проблеми при първите модели сгъваеми смартфони бе
Коментари Харесай

Лесно ли е да счупим Samsung Galaxy Z Fold 4

Един от огромните проблеми при първите модели сгъваеми смарт телефони бе издръжливостта на пантата, която се превръщаше в събирателна точка за всевъзможни частици и прахуляк и бе по-паянтова, в сравнение с бихме желали. 
 Nothing Phone (1), JerryRigEverything, PBK и какъв брой здрав е новият смарт телефон
Колко здрав е Nothing Phone (1)

Добро представяне

Тазгодишният Samsung Galaxy Z Fold 4 неотдавна попадна в ръцете на Зак Нелсън от YouTube канала JerryRigEverything и решително можем да кажем, че проблемите най-малко за сгъваемия флагман на Samsung наподобява са към този момент в предишното. 

В прегънат (затворен) формат Z Fold 4 наподобява неосъществим за прегъване, което е, малко или доста, предстоящо поради дебелината на устройството. 
 Снимка 585860

По-впечатляващо е, че телефонът наподобява също толкоз здрав, когато е отворен и върху пантата е прибавен забележителен напън. 

Това е съществено усъвършенстване по отношение на предходните модели на компанията, а спрямо някои сегашни конкурентни модели от други производители Z Fold 4 наподобява като тотално друга категория устройство що се отнася до издръжливост на пантата. 

Големият въпрос в тази ситуация е какъв брой тъкмо устойчив е механизмът в дълготраен проект и дали тези 200 000 отваряния, които Samsung дава обещание, могат да се случат на процедура. 
 Снимка 585861

Това, несъмнено, е мъчно да се ревизира в границите на едно видео, само че пък Нелсън прави всичко допустимо, с цел да унищожи пантата и екрана. 

Успехът му е най-малък, тъй като пантата продължава да работи, даже когато телефонът е напълно затрупан от пясък и почва. 
 Снимка 585859

Вътрешният екран продължава да се драска по-лесно, в сравнение с външния, само че това е в границите на предстоящото. 

Въпреки това главният екран наподобява изненадващо резистентен на изгаряне, само че при по-продължително задържане на пламъка върху него някои пиксели стартират да “умират ”. 
 Samsung Galaxy Z Flip, JerryRigEverything и какъв брой здрав е дисплеят на сгъваемия смарт телефон
Колко здрав е дисплеят на Samsung Galaxy Z Flip

По-здрав от този на Fold, само че има какво да се желае

Тялото е относително добре предпазено против драскотини, като най-уязвими наподобяват рамките и гърба на пантата. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР