Един от големите претенденти за победата при мотоциклетистите в рали

...
Един от големите претенденти за победата при мотоциклетистите в рали
Коментари Харесай

Отпадна още един от фаворитите в рали “Дакар”

Един от огромните кандидати за успеха при мотоциклетистите в рали “Дакар ” - Рики Брабек, отпадна в днешния трети стадий на маратонското съревнование.

Брабек започва през днешния ден от пета позиция в подреждането, а през по-голямата част от стадия беше най-сериозния преследвач на Дениъл Сандърс, който беше водач по контролите, като разликата им беше няколко секунди.

Организаторите на рали “Дакар ” оповестиха, че Брабек е паднал на 274 километра след старта и съвсем незабавно при него е дошъл медицински екип. Пилотът се е оплакал от болки във врата и е бил откаран с хеликоптер в болница за спомагателни прегледи.
 Рали „ Дакар ”: Американец завоюва втория стадий при моторите Рали „ Дакар ”: Американец завоюва втория стадий при моторите
През 2020 Брабек стана първият американец, спечелил рали “Дакар ” и също така съумя да спре серията от 18 следващи победи на КТМ при мотоциклетите.
 Победителят при моторите отпадна от рали „ Дакар ” Победителят при моторите отпадна от рали „ Дакар ”
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР