Един от героите за ЦСКА в дербито с Левски -

...
Един от героите за ЦСКА в дербито с Левски -
Коментари Харесай

Кери след успеха: Знаем, че постигнахме нещо значимо за феновете и клуба

Един от героите за ЦСКА в дербито с Левски - Греъм Кери, бе определен за Играч на мача. Ирландецът призна, че отборът не е играл добре в мача със "сините ", само че качеството е спомогнало на "червените " да завоюват в мача.

„ Беше чудноват мач. Не считам, че изиграхме толкоз мощен мач. Мисля, че имахме по-добри мачове против тях. Днес беше много топло, само че през днешния ден видяхме, че разполагаме с качество даже, когато не играем мощно, да печелим мачове. Това ще ни помогне занапред”, стартира Кери.

„ Мисля, че създадохме повече положения. От статични положения имахме положителни обстановки. В последна сметка имахме положителни центрирания, с които можехме да ги нараним. Аз се регистрирах с добър удар при гола, видяхме и същото от Жорди. Важното е, че спечелихме този мач”.

„ Със сигурност щеше да е по-добре, в случай че стадионът беше цялостен, само че атмосферата беше страхотна. Дори в съблекалнята в този момент сме щастливи. Знаем, че сме постигнали значимо нещо за клуба и почитателите, само че мисля, че дотук се оправяме добре през сезона. Младенов ми дава независимост, да играя на моята позиция. Невинаги съм играл на нея, само че откогато той дойде, просто ми има вяра, сложи ме на мястото, на което се усещам най-удобно. Надявам се да не преставам с головете и асистенциите”, продължи Кери.

„ Мисля, че би трябвало да продължим да сътворяваме шансове, както беше и през днешния ден. Трябва да се усъвършенства по отношение на цялостното ни показване. Най-важното е да стигнем до успеха с Будьо/Глимт. Трябва да спечелим и този мач”, приключи Кери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР