Един от футболистите, около които Николай Митов смяташе да изгради

...
Един от футболистите, около които Николай Митов смяташе да изгради
Коментари Харесай

Бурабия вече е взел своето решение, нанася нов тежък удар по амбициите на Митов

Един от футболистите, към които Николай Митов смяташе да построи гръбнака на новия Левски, сигурно няма да остане на " Герена ". Мароканският халф не тренира през вчерашния ден със " сините ", като не се появи и през днешния ден на лагера им в Правец, където бе предстоящ за инспекцията с Черно море.

Бившият състезател на " моряците " е безапелационен в желанието да си тръгне час по-скоро от стадион " Георги Аспарухов ". При това състояние, макар голямото предпочитание на " синьото " управление да го задържи в редиците си, за Мехди е съвсем невероятно да се счита, че може и следващата година да носи левскарската фланелка.

Както към този момент стана ясно, полузащитникът е получил примамлива оферта от елитния турски Коняспор, която ще усили неколкократно банковата му сметка. При очертаващия се съвсем сигурен трансфер, това ще бъде втори следващ удар по упоритостите на Николай Митов в границите на единствено 48 часа.

Специалистът към този момент се лиши от услугите на Божидар Краев, който бе продаден на датския Мидтиланд. Сега същото следва да се случи и с халфа от Мароко. Това значи, че проектите му ще би трябвало да се " прекроят ", защото двамата трябваше да са водачите на " Левски на Митов ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР