Един от футболистите на от първия престой на Станимир Стоилов

...
Един от футболистите на от първия престой на Станимир Стоилов
Коментари Харесай

Бивш играч на Левски от първия престой на Мъри търси пари, загубил къщата заради хазарт

Един от футболистите на от първия престой на Станимир Стоилов - Ели Зизов, направи съществени разкрития за живота си и показа за кошмарни действия, с които е измъчил и околните си. Той не съумя да се наложи при " сините ", нито и при идващите си отбори.
" Винаги съм печелил лесни пари, само че в един миг нещата станаха сложни. Затова се обърнах към хазарта. Заплатите се бавеха, само че това не бе проблем, когато печелех на комар. И започнах да играя всеки ден. Започнах да обикалям тим след тим, само че мислите ми бяха на друго място. В един миг даже не ме интересуваха парите, а единствено дали ще печеля или не " - стартира той пред Sport 5, представен от " Мач Телеграф ".
" Компенсирах загубите с нови
залози. Имаше вечери, в които печелех по 40-50 000 евро. Парите обаче внезапно изчезнаха, само че не ме върнаха и започнаха да ми отпускат назаем. Затънах. Потърсих помощ от фамилията - дадоха ми 150 000 евро. Обещах, че повече няма да играя, само че след две вечери отново го направих. Скоро задълженията ми удариха 300 000 евро. Взех заем от банка, откакто заложих фамилната къща. И още веднъж дадох обещание, че няма да играя, само че не съблюдавах думата си.
Загубихме къщата си и настанаха тежки дни. И до момента нашите живеят в апартамент чартърен. Изпаднаха в съществени финансови проблеми поради на мен. Често не успяваха да покрият месечните си вноски. А аз залагах още веднъж и още веднъж " - споделя Зизов.
Приятел го записва в стратегия за рехабилитация " Хармония ", с което поставя завършек на порочния цикъл. Към момента търси финансова помощ от някогашни сътрудници, като има специфична сметка, на която да се вършат дарения.
" Сега съзнавам, че това е било неверно. Чист съм от два месеца, което не се е случвало. Причиних доста болежка на фамилията си. Това ще ме преследва цялостен живот. Надявам се в този момент да съумея. Не мога да се докосна до тези пари в дарителската сметка. Всичко отива за покриване на задълженията ми. Благодаря на всеки, който помогне " - споделя още той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР