Един от филмите, които очакваме с нетърпение тази година е

...
Един от филмите, които очакваме с нетърпение тази година е
Коментари Харесай

Това ли е най-добрият наемен убиец

Един от филмите, които чакаме с неспокойствие тази година е " Джон Уик 3 " . Има още няколко месеца до премиерата му, тъй че ще си изчакаме търпеливо. Докато го вършим обаче може да загреем с нещо, което доста ни припомня на Уик.


Колко добре си пасват Киану Рийвс и Холи Бери в " Джон Уик 3 "

Първи общ кадър на двамата и повече информация към героинята ѝ

Става дума за кино лентата на Netflix Polar , който споделя за наемен палач. Неговото име е Дънкан Визла (Мадс Микелсен) и е най-хубавият наемен палач в света. Един ден обаче взема решение, че е време да се отдръпна от занаята, с цел да се отдаде на спокоен живот. Това и прави, като събитията го срещат с Камил (Ванеса Хъджънс) и сред двамата се заражда специфична връзка.

Публикация, споделена от Mads Mikkelsen Official (@theofficialmads) на Яну 7, 2019 в 7:14 PST

Да, но не е познал за спокойния живот, тъй като индивидът, за който до неотдавна е работил, няма никакво желание да го остави на мира. Той изпраща по петите на Черния Кайзер, както е прочут Визла, цяла войска от млади и бързи наемни убийци, с цел да го унищожават.

 Новите филми и сериали по Netflix през януари
Новите филми и сериали по Netflix през януари

2019 година стартира обещаващо

Така, с изключение на неговият живот, е заплашен и този на Камил и това го вбесява още повече. Polar е основан на едноименния комикс на Виктор Сантос и е определян като комиксовата версия на Джон Уик.



Polar е в Netflix от 25 януари
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР