Един от фаворитите за спечелване на тазгодишното издание на Шампионската

...
Един от фаворитите за спечелване на тазгодишното издание на Шампионската
Коментари Харесай

Солиден Байерн не остави шанс на Интер в Милано

Един от любимците за продобиване на тазгодишното издание на Шампионската лига - Байерн Мюнхен, започва шампионата с победа. Баварците се постановиха с 2:0 над Интер на " Джузепе Меаца " в мач от група С. Головете за баварците вкараха Лирой Сане в 25-ата минута, а в 66-ата минута Данило Д`Амброзио си вкара автогол. 

Успехът беше изцяло подобаващ за тима на Юлиан Нагелсман, който беше надалеч по-добрият тим на терена. Германският хегемон пропусна няколко положителни благоприятни условия за попадение посредством Йозуа Кимих, Томас Мюлер и Садио Мане, само че дебютиралия в този мач за домакините Андре Онана избави. " Нерадзурите " имаха мощни начални минути на втората част, само че за повече нямаха сили. 

В другия мач от групата Барселона разруши Виктория Пилзен с 5:1. В идващия кръг баварците одобряват каталунците, до момента в който чешкият отличник ще играе вкъщи против Интер. 

Първият удар към една от двете порти беше насочен в 3-ата минута. Йозуа Кимих стреля от границата на наказателното поле, само че Андре Онана се оправи. Секудни по-късно още веднъж Кимих обстрелва вратата на домакините, само че още веднъж камерунският пазач съумя да избие. В 7-ата минута Коман беше изведен отдясно самичък против Онана. Френското крило опита да трансферира вратаря, само че не сполучи. Две минути по-късно Садио Мане смъкна центриране отдясно за Лирой Сане. Десетката откри Томас Мюлер на дузпата, който насочи удар от сложна позиция, само че вратарят още веднъж се намеси и избави. 

В 12-ата минута Хакан Чалханоолу потърси Дензъл Дъмфрис с остро центриране на далечната греда. Нидерландецът обаче беше затворен от Алфонсо Дейвис и не съумя да насочи рисков удар към вратата на гостите. Пет минути след това Данило Д`Амброзио се озова на стрелкова позиция и насочи удар от към 12 метра, Мануел Нойер обаче не беше усложнен. Малко по-късно Кимих за четвърти път насочи удар от далечна отдалеченост, само че Онана улови. 

В 23-ата минута баварците пропуснаха страхотна опция за гол. Сане откри Мане в наказателното поле, а сенегалецът заложи топката за Мюлер, който насочи удар от 12-13 метра, само че Онана с чудесна интервенция мазета в корнер. Малко по-късно Мюлер беше оставен непокрит на границата на наказателното поле и насочи подъл шут, а камерунският вратар отново беше на висота. 

В 25-ата минута натискът на Байерн даде резултат. Кимих пусна страховит извеждащ пас зад защитата на Интер за Сане. Германецът овладя елегантно топката на гърди, преодоля вратаря и прати топката в опразнената врата за 0:1. 

InSané touch
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР