Един от фаворитите в Купата на африканските нации - Кот

...
Един от фаворитите в Купата на африканските нации - Кот
Коментари Харесай

Успешно начало за "слоновете" в Купата на африканските нации

Един от любимците в Купата на африканските народи - Кот д'Ивоар, стартира с победа присъединяване си в шампионата, провеждащ се в Египет. " Слоновете " се постановиха с 1:0 над Южна Африка в дуел от група 4. Единственият гол означи Джонатан Коджия в 65'.

На стадион " Ал Салам " в Кайро отборът на Кот д'Ивоар атакуваше, а противникът най-вече се бранеше и разчиташе на контраатаки. Преди почивката Никола Пепе уцели гредата в 32', а Джонатан Коджия пропиля положителни благоприятни условия.

" Бафана Бафана " въпреки всичко се пропука през втората част. В 65' Вонлу Кулибали бе изтърван отляво, центрира към Коджия и нападателят на британския " Астън Вила " този път не сбърка - 1:0 за Кот д'Ивоар.

Футболистите на Южна Африка пробваха да се доберат до изравнителен гол, само че вместо това съперникът бе покрай втори гол - Пепе извърши чудесно директен свободен удар, вратарят Уилямс обаче съумя да избие.

Така в група 4 към този момент водят Мароко и Кот д'Ивоар с по 3 точки.

Гледайте всички мачове от шампионата за Купата на африканските народи директно по RING и на онлайн платформата ни Voyo.bg!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР