Един от факторите за по-бързо възстановяване след настинка е Цинкът.

...
Един от факторите за по-бързо възстановяване след настинка е Цинкът.
Коментари Харесай

Как най-бързо да се възстановим след настинка

Един от факторите за по-бързо възобновяване след простуда е Цинкът. Той е един най-хубавите средства за укрепване на имунната система и е потвърдено, че задейства Т-лимфоцитите, които нападат инфектираните кафези. Затова при простуда би трябвало да приемате повече храни, съдържащи цинк или като хранителна добавка.

Разбира се, и приемът на витамин С не е загадка за никого какъв брой необикновено значение има за имунната система. Той ще ви свърши чудесна работа при простуда. Дали под формата на храна или добавки, действието му е като антиоксидант и оказва помощ на имунните кафези да работят.

Почивката има необикновен резултат за възобновяване, тъй като покоят обезпечава опция на организма по-лесно да се пребори с настинката. Просто се наспивайте по-добре.

Приемът на бъз може да ограничи интензивността на грипа, тъй като в него има доста антиоксиданти, които ускоряват имунитета.

Избирайте храната мъдро и яжте повече спанак, червени чушки, киви, ферментирали храни, куркума и джинджифил – това са едни от най-хубавите храни, които да оказват помощ за качественото действие на имунната система.

За още по-силен резултат може да приемате повече вода и да добавяте към нея лимон и мед,така ще се хидратирате интензивно, подпомагайки имунитета.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР