Един от емлематичните футболисти на ЦСКА, от близкото минало -

...
Един от емлематичните футболисти на ЦСКА, от близкото минало -
Коментари Харесай

Владо Манчев: Винаги ще бъда благодарен на Димитър Пенев

Един от емлематичните футболисти на ЦСКА, от близкото минало - Владимир Манчев, описа забавната история за запознанството си с легендата Димитър Пенев.

Той участва на представянето на автобиографията на българския експерт, озаглавена Стратега.

" Трябва да опиша за моята първа среща с Димитър Пенев, която се случи въз основата в Панчарево. Тогава нямаше съблекални, а бунгала. Сега се трансформираха нещата (смее се). Отвлякоха ме от Пазарджик с един " Москвич " и ме заведоха при него. Влизам в бунгалото, а той гледа през очилата, които е смъкнал малко надолу.

Каза ми: " Здравей, моето момче. Аз съм чичо Пенев. Ти си наше момче. Ние ще ти дадем парички и няма да вървиш на никое място ". Аз мигах на парцали пред него и след първата подготовка ме викна: " С левия крайник доста добре боравиш. Ляво крило ще те създадем ".

Къде го видя този ляв крайник? Не можах да схвана. В последна сметка се получи добре, тъй като си оправих играта с левия крайник. Много истории мога да опиша за него. Винаги ми е дърпал ушите, когато е трябвало. Това е един от хората, на които постоянно ще бъда признателен, че ми даде път в огромния футбол. Повярва и в още доста млади футболисти, на които даде късмет. Заслужава най-голямото почитание и респект, които могат да му бъдат отдадени от всички нас. Искам да кажа, че за мен е популярен човек. Винаги ще му бъда признателен за това, което направи за мен. Винаги ще бъда горделив, че съм бил негов играч ", съобщи Манчев.
 Емо Костадинов към Димитър Пенев: Старши, ти си №1!
Емо Костадинов към Димитър Пенев: Старши, ти си №1!

" С думи не може да се опише какво е Пенев за българския футбол "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР