Един от емблематичните фенове на Локо е застреляният в Индонезия

...
Един от емблематичните фенове на Локо е застреляният в Индонезия
Коментари Харесай

Жоро Патишана е застреляният фен на Локо в Индонезия

Един от емблематичните почитатели на Локо е убитият в Индонезия българин. Бившият джудист Георги Патишанов е бил прострелян смъртоносно в Индонезия от полицията при опит да нападне служителите на реда по време на ареста си в град Тангеранг в провинция Бантен, оповестява индонезийското издание " Джакарта пост ".  При ареста Патишана нападнал служителите на реда, в резултат на което мъжът е прострелян смъртоносно, заяви " 24 часа ", базирайки се на индонезийското издание " Джакарта пост ".

Разследването почнало към началото на март, когато десетки клиенти на банката Ракят Индонезия (Bank Rakyat Indonesia) се оплакали за загуби по сметките си. Полицаите почнали да разнищват случая в различен индонезийски град - Йогякарта в провинция Ява, и стигнали до следите на сънародника ни. Той е открит в град Тангеранг. Така управляващите подхванали интервенция по арестуването на обвинения.

По време на ареста българинът извадил нож и нападнал служителите на реда. Ножът бил дребен и прикован към катарамата на колана му. Тогава служителите на реда стреляли по него, оповестява представителят на полицията в Джакарта Арго Юмоно.

Последвал обиск в дома на българина. Там управляващите намерили 940 скимирани карти, три преносимия компютър, девет камери за " шпиониране " на пин кодовете, скимиращи устройства и устройство за шифроване на данни. Установено е, че сънародникът ни е слагал скимиращи устройства на редица банкомати в Тангеранг, Батам, Йогякарта, Соло, Бали и Бандунг. Той имал и двма съучастници, които се търсят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР