Един от емблематичните бизнесмени в Сандански Иван Ковачев, губи окончателно

...
Един от емблематичните бизнесмени в Сандански Иван Ковачев, губи окончателно
Коментари Харесай

Крахът на една империя в Сандански ! Синдик продава всичко на Метал Кимс на един от най-богатите хора в Пиринско Ив. Ковачев

Един от емблематичните предприемачи в Сандански Иван Ковачев, губи дефинитивно всичко, което подсещаше за сполучливия мубизнес преди години.. Синдикът на компанията му "Метал Кимс " разгласи преди дни всичките парцели и фирмени здания за обмен. Административни здания, складови пространства,разположени на към 6 декара край основния път за Сандански са на тезгяха за продажба посредством директно договаряне,научи Struma.com.

До 22 март всички претенденти могат да заявят желанията си за пазаруване на част от оповестеното за обмен имущество. Това е краят на една бизнес империя, която бе разсипана за броени месеци. Ковачев загуби всичко,дори и първокласния си дом, който, с цел да заплати задълженията му купи Коко Динев. Бизнесменът Ковачев, който пръв след демократичните промени разви мощен строителен бизнес, построи първия МОЛ в курортния град,построи емблематични здания и бе измежду най-богатите хора в Пиринско, стигна съвсем до просешка сопа, едвам свързвайки двата края. Доскоро той продаваше закуски на пазара вкурортния град. Човекът, който се славеше със щедростта си,с това че е правил многократни дарения за развиването на града,остана самичък в неволите си,поболя се и откакто бе зарязан от брачната половинка си Вилияна. Любовта им във времето на бизнесразцвета на Ковачев бе именита в Сандански.

Двамата един до друг направиха най-помпозното разкриване на мол-а в курортния град, а бизнесдамата Вилияна предизвикваше злоба,с метода си на живот и екстрите,които и осигуряваше богатият и брачен партньор. След обедняването и банкрутът бракът им се разпадна и Вилияна откри любовта в лицето на криминалнопроявения Н. Аргиров- Кучето от петричкото село Кулата, а Ковачев остана самичък да гасне, поради големите загуби, които го сполетяха. Претърпя сърдечни интервенции, стана половин човек, който едвам оцеляваше. "Когато си богат и мощен имаш доста "приятели ", когато си в неволя,виждаш какъв брой си самичък и по какъв начин всички бягат от тебе, споделяше пред Struma.com Ковачев преди време.

Вилияна продължи да му нанася сърдечни удари, като бе първата жена, поискала ръката на мъжа до себе си, до момента в който той е задържани тя предложи брак на Аргиров -Кучето в ареста. Сватбата се състоя, до момента в който Кучето бе зад решетките наполицията в Сандански и по този начинтя още веднъж се записа в градските летописи като най-атрактивната жена, която не признава забрани в името на любовта.

Аргиров, обаче бе наказан за контрабанда на цигари, влезе в пандиза за 3 години и когато излезе от Вилияна нямаше и диря. Според мълвата в града отпътувала за Холандия с децата си и прекратила връзката си и с Кучето, разбивайки следващото мъжко сърце. Животът на Ковачев и фризьорката Вилияна е заслужен за сюжети на трагичен филм, в който се преплитат обич и ненавист, напредък и проваляне, благосъстояние и беднотия, изневери и изменничества. Драма,която сигурно ще разплаче публиката.

Петя Колева,,

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР