Един от елитните рефери в Премиър лийг - Джон Мос,

...
Един от елитните рефери в Премиър лийг - Джон Мос,
Коментари Харесай

Рефер от Премиър лийг се извини за скъпоструваща грешка

Един от елитните рефери в Премиър лийг - Джон Мос, е поднесъл извинението си на играча на Борнемут Адам Смит поради това, че му сподели жълт картон за симулация, вместо да отсъди дузпа за нарушаване против него. Това разкри самият защитник на " черешките ", който бе препънат от Софиан Буфал при резултат 0:0 по време на дербито на Южния бряг против Саутхамптън (1:1). На всичко от горната страна за Смит това бе пети жълт картон от началото на сезона, което значи, че той ще би трябвало да изтърпи наказване от една среща.

" Говорих с рефера след мача и той се извини и сподели, че това е било дузпа. Нямам нищо срещу неговото самопризнание, само че фактът, че получих картон, който не може да се анулира, не се трансформира и аз би трябвало да пропусна идващия мач ", съобщи Смит.

Мениджърът на Борнемут Еди Хау също бе доста ядосан от неверното присъждане на Джон Мос. " Чиста дузпа. Не мога да допускам какво вършат реферите от време на време. Това бе една от най-очевидните дузпи от началото на сезона, а на всичко от горната страна губим Адам за идващия мач, което е огромен удар за нас. Мога единствено да помоля рефера да изгледа обстановката още веднъж и да си вземе поука ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР