Един от двата лифта, които водят от София до високите

...
Един от двата лифта, които водят от София до високите
Коментари Харесай

Общината пуска нов автобус до един от работещите лифтове на Витоша

Един от двата лифта, които водят от София до високите места на " Витоша " - Драгалевският, няма да работи и през това лято. Заради прекъсването му, което е реалност от предходната година, Столичният общински съвет реши да пусне нова автобусна линия, която да стига до естествения парк.

Тя ще води до различен открит въжен превоз, стопанисван от " Витоша ски " - " Витошко лале 1 ". Решението за откриването на линията беше взето в четвъртък.

Придвижването до Витоша с градски превоз или с въжен превоз остава допустимо единствено през почивните дни. През седмицата не работят нито рейсовете, нито въжените линии. Пътуването с рейс остава най-изгодно - цената на билета е 1.60 лв. в посока, важат и картите за градската мрежа.

Новата линия - през час и до 16 ч.

Общинарите взеха решение поради прекъсването на Драгалевския въжен превоз, който потегля от Драгалевци и стига до Голи връх, да разделят на две съществуващата сега линия 93. По нея ще остане да се движи една кола, която ще изминава маршрута от зоопарка до първата станция на Драгалевския въжен превоз.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР