Един от двата големи фаворита в Купата на Азия -

...
Един от двата големи фаворита в Купата на Азия -
Коментари Харесай

Фаворитът Южна Корея започна с победа и настроение Купата на Азия

Един от двата огромни любимеца в Купата на Азия - Южна Корея, стартира с предстоящо победа своето присъединяване на шампионата. В първи мач от Група " Е " на конкуренцията, южнокорейците победиха с 3:1 Бахрейн.

Мач, който до 60-ата минута не се развиваше по никакъв начин леко за отбора на Южна Корея, който е предвождан от немската легенда Юрген Клинсман на треньорския пост, както и от звезди от тимове като Тотнъм, ПСЖ и Байерн (Мюнхен).

Южнокорейците нападна по-настоятелно през първата част, само че стигнаха единствено до едно по-опасно състояние, до момента в който необичайно или не, чистите положения създаваше тимът на Бахрейн посредством своите контраатаки.

Все отново корейците съумяха да открият резултата в 38-ата минута, когато прецизен бе Ин-Беом Хуанг.

Бахрейн обаче стартира втората част на много високо равнище, направи два чисти пропуща, а в 51-ата минута разумна и справедливо съумя да изравни резултата.

Точен бе Абдула Ал-Хашаш, само че съвсем цялата заслуга за гола, а и за рисковите положения в офанзива в тези минути имаше напълно звездата на отбора Али Мадан.

Все отново Южна Корея сподели кой е по-класният отбор, с играчите в топ европейските шампионати и бързо съумя да си върне водачеството, като ужасно попадение от отдалеченост вкара играча на ПСЖ - Кан-ин Ли.

Той бе основният воин в мача с втория си гол в 69-ата минута. Ли се разписа за 3:1, а този миг като че ли пречупи всички съпротивителни сили на Бахрейн.

До края на мача Южна Корея изпусна куп положения да направи триумфа си още по-убедителен, само че в последна сметка победи единствено с 3:1.

Другите два отбора в тази група са Йордания и Малайзия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР