Един от депутатите от Продължаваме промяната е осигурил заплатите на

...
Един от депутатите от Продължаваме промяната е осигурил заплатите на
Коментари Харесай

НАГЛОСТ: Един депутат от ПП осигури заплатите на трима бивши

Един от депутатите от " Продължаваме промяната " е обезпечил заплатите на цели трима някогашни национални избраници, в това число разколник от Има Такъв Народ, сочи информация на Lupa.bg. 

35-годишният Ивайло Шотев към този момент е назначил за свои сътрудници въпросните ексзаконотворци. А това са - Кирил Симеонов (който бе народен представител от групата на Слави Трифонов в предишния парламент, а по-късно се отлюспи - б.р.), Виктор Насър (син на починалия публицист Гасан Насър - б.р.) и неизвестно за какво - на слънчевия предприемач Марин Шишев, който едва ли се нуждае от спомагателни средства. 

Първият ще оказва помощ на Шотев в стопанската система, бюджета и финансите. Насър ще се грижи за политиките на младия народен представител в областта на нововъведенията и защитата. А ВЕИ магнатът - за тези в селското стопанство. 

Бившият зам.-министър на земеделието Иван Христанов пък е взел под крилото си в новия състав на Народно събрание някогашната депутатка Мирослава Петрова, отново от Политическа партия. 

А предстоящо водачът на Демократична България Христо Иванов ще обезпечава прехраната на едно от остриетата на групировката Антоанета Цонева, която бе лидер в Пазарджик в последната листа, само че не съумя да вземе мандат. 
ТЕМА преди 23 часа 3109 преди 1 ден 941 преди 1 ден 1811
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР