Един от бруталната банда на Квиц, който не беше задържан

...
Един от бруталната банда на Квиц, който не беше задържан
Коментари Харесай

Сигнал до BulNews.bg: Ландърс се крие в Кнежа при любовницата си

Един от бруталната тайфа на Квиц, който не беше арестуван при огромната спецакция на ГДБОП и жандармерията в Козлодуйско – Цветан Тинчев, по-известен като Ландърс, се намира в Кнежа. По информация на чудесно информиран източник, поискал анонимност, мъжът се крие в дома на своята държанка.
Тинчев е част от проведената незаконна група, която бе разрушена от антимафиоти във вторник. Те са уличени в редица зверства, измежду които брутални извращения, грабежи, опиати, лихварство, палежи, поръчкови отвличания и закани. При спецакцията бяха хванати 7 индивида от бандата, измежду които и тарторът Цветелин Ценов-Квиц. Един от тях е избягал, само че след това бил хванат от чиновници на ГДБОП. Двама души от групата към момента се търсят от органите на Министерство на вътрешните работи.
Единият от тях е Ландърс, чиято къща е била обискирана в хода на интервенцията. Ченгетата обаче по този начин и не го разкрили. Полицията имала оперативна информация, че той се крие в Бургас. Нашият неизвестен източник обаче разкри точното му местонахождение, като информацията към този момент е подадена и до полицията.
Цветан Тинчев-Ландърс е основен обвинен за палежа на дискотеката на Веселин Попов-Лунгара в Галиче. В бара бе хвърлен коктейл „ Молотов “ тъкмо в деня, в който синът на Лунгара трябваше да се яви като очевидец на делото против Ценко Чоков в Специализирания съд в София. Съпругата на Веселин Попов изрично сочи като причинител на палежа Ландърс, като съгласно нея точно той е и индивидът, който обработва очевидците против кмета на Галиче и който има общо с последния побой на един от тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР