Един от баскетболните фенове, закупили билет за 100% Power Maча

...
Един от баскетболните фенове, закупили билет за 100% Power Maча
Коментари Харесай

Фен печели автомобил в Мача на звездите

Един от баскетболните почитатели, закупили билет за 100% Power Maча на звездите, ще може да завоюва лек автомобил на 22 април от 15:30 в Арена „ Ботевград ". Щастливец ще получи шанса да вкара панер от центъра в специфична игра с публиката, в топ събитието на българския мъжки баскетбол.

Основният спонсор на звездното събитие „ Престиж 96 " АД, също е подготвил над 150 награди, за които ще могат да се борят последователите на баскетбола, закупили билет за шоуто на 22 април. Водещият на най-дългоочакваното баскетболно шоу за годината Кирил Райков също ще раздаде награди за публиката.

От на следващия ден, 17 април Еventim слагат своя каса в Арена „ Ботевград ", където ще се продават и офлайн билети за 100% Power Maча на звездите. До момента скъпите хартийки вървяха единствено онлайн на уеб страницата на Ивентим.

Организаторите от „ СпортЛаб " взеха решение да създадат жест за почитателите и до четвъртък, 19 април, ще запазят цената на билетите от 5 лева, след което тя ще се увеличи на обявените 7 лева, което трябваше да стане от началото на тази седмица.

В четвъртък, 19 април, в Арена " Ботевград " ще се състои конференция с присъединяване на представители на Национална баскетболна лига, уредниците на събитието от „ СпортЛаб ", кмета на Община Ботевград Иван Гавалюгов и домакините от БК „ Балкан ", на която бъдат оповестени участниците в състезанията по забивки и тройки в 100% Power Maча на звездите.

Именно участниците в 100% POWER Тройки ще " пострадат " най-вече в името на шоуто, намекнаха от екипа на уредниците, само че отхвърлиха да оповестят повече детайлности по какъв начин ще " изтезават " баскетболистите.
Както е известно, за първи път в 15-годишната история на 100% Power Maча на звездите дилетанти ще се борят против експерти в трите състезанието – тройки, умения и забивки. През тази година BGO Software баскетболната лига ще излъчат представители в състезанията, които ще се включат паралелно със шестимата експертите в борбата за самостоятелните трофеи.

В 15-ото издание на баскетболното мегашоу 100% Power Maча на звездите, което ще се състои на 22 април 2018 година в Арена " Ботевград ", автомобилния бранд TOYOTA се завръща за пето присъединяване в звездното събитие и първо след 2013 година. Завръщането на най-продаваната кола в България в най-голямото баскетболно шоу е особено за миниюбилея на ALL STAR GAME.

Срещу ТОЙОТА ще застане КРЕДИХЕЛП - една от водещите компании в бързото кредитиране у нас, която се включва за пръв път в Мача, само че пък с дълготраен контракт. Фирмата има близо хиляда чиновници, които оперират 59 офиса в 32 града в цялата страна.

Още едно ново име се появява през тази година измежду сътрудниците на 100 % Power Maч на звездите през тази година. Бургаският производител на спортна екипировка КРАСИКО ще облече тимовете на ТОЙОТА и КРЕДИХЕЛП, както и съдиите и участниците в шоумача " АЗ ОБИЧАМ БАСКЕТБОЛА ".

Сред сътрудниците остават и ТУРСКИТЕ АВИОЛИНИИ, които този път ще спонсорират друга част от събитието.

Във фейсбук страница на 100% Power Mач на звездите https://www.facebook.com/BulgarianAllStarGame всекидневно може да следите всички вести към идното звездно шоу.

Юбилейното 15-то издание на 100 % Power Maч на звездите ще бъде проведено от " СпортЛаб " ЕООД, Българската федерация по баскетбол, Национална Баскетболна Лига и Община Ботевград. За втора поредна година събитието ще носи името на марката „ Престиж 96 " АД – 100 % Power.

През 2004 година звездният дуел бе обновен след 10-годишно спиране с името Хановер Кооп Мач на звездите, в идващите 10 издания офицалното име е HDI All Star Game, а от 2015 година новият общоприет спонсор " Престиж " е включен в името на тима - непосредствено или посредством собствен бранд. Домакини на събитието са били през годините Варна, София, Самоков, Ямбол, Пловдив и в този момент Ботевград.

За годишнината уредниците плануват няколко изненади за почитателите, които ще включват музикална стратегия с известен измежду младежите реализатор, специфични шоу детайли, доста награди.

Ще бъде спазена традицията да има и спомагателен показателен дуел по време на събитието, който ще се организира в поддръжка на почналата през 2015 година акция " Аз обичам баскетбола " - целяща България да завоюва домакинство на една от групите на Европейското състезание по баскетбол за мъже през 2021 година.

Телевизионен сътрудник на дуела е обичайно Българската национална телевизия, която ще го излъчи непосредствено по първия си канал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР