Един от академиците, обвиняващ президента на Харвард Клодин Гей, че

...
Един от академиците, обвиняващ президента на Харвард Клодин Гей, че
Коментари Харесай

Харвард само стои зад Клаудин Гей като твърде уплашен, за да „уволни първия си черен президент“, твърди професор, която е обвинена в плагиатство

Един от учените, обвиняващ президента на Харвард Клодин Гей, че копира работата й, разкритикува учебното заведение от Бръшляновата лига за предефиниране на плагиатството, заставайки до нея – потвърждавайки, че е била избавена единствено тъй като е „ нейният първи черен президент “.

Карол Суейн, някогашен професор по политически науки в университета Вандербилт, се изрече часове, откакто Харвард съобщи, че застава зад изпадналия в усложнение президент – макар че призна, че някои от нейните университетски работи се нуждаят от поправяне след следствие на изказванията за плагиатство.

„ Чувствам, че цялата й изследователска стратегия, цялата й кариера се основава на моята работа “, сподели Суейн пред Fox News Digital за обвиняванията, които Гей повдигна някои без уместно приписване.

„ Кръвното ми налягане се повишава през днешния ден заради решението на Харвард, че това, което е направила, не съставлява плагиатство и не се покачва до равнището на отстраняването й “, сподели тя.

„ Посланието ми към Харвард е:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР