Един невероятен тематичен парк в Европа е наречен по-добър от

...
Един невероятен тематичен парк в Европа е наречен по-добър от
Коментари Харесай

Невероятният европейски тематичен парк „по-добър от Дисниленд“ има малки опашки и огромни атракциони

Един необикновен тематичен парк в Европа е наименуван „ по-добър от Дисниленд “ с помощта на късите опашки за неговото пътешестване макар петте милиона души, които посещават всяка година.

PortAventura, в Салоу, Испания, получава към една трета от посетителите, в сравнение с Дисниленд Париж, само че тези, които съумяват да стигнат до окъпания от слънце тематичен парк, съвсем постоянно си потеглят като огромни новоповярвали.

Изграден е към разнообразни тематични хотели, които придвижват гостите в разнообразни светове, като в същото време оферират четири и пет звезден разкош. Ако харесвате тематика на далечния запад, хотел Gold River и хотел Colorado Creek са вашите четиризвездни варианти. Предлагат се и квартири в карибски и средиземноморски жанр. Темите не престават в самия парк, където картата е разрушена на разнообразни зони въз основа на разнообразни елементи на света, оповестява Express.

Mediterrània е зоната при основния вход на парка и включва ездата Furius Baco - изстреляно крило в увеселителен парк, кое...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР