Един негативен коментар в социалните мрежи, че по българското Черноморие

...
Един негативен коментар в социалните мрежи, че по българското Черноморие
Коментари Харесай

19 лв. за рибена супа в Созопол

Един отрицателен коментар в обществените мрежи, че по българското Черноморие няма туристи, тъй като рибената супа се предлага на цена от близо 20 лв., стана извънредно известен тези дни, написа БНР.

Тази обява бе неведнъж споделяна и мненията под нея са на двата полюса. Според някои консуматори цените по Черноморието са прекомерно повишени, а съгласно други - че цената дава отговор на качеството.

Собственичката на заведението обосновава цената на блюдото: " Ние подготвяме с доста качество, тъй като има разнообразни типове риба. Основната риба в супата е калкан. Всяко едно късче се почиства доста деликатно. Супата е взаимствана от френска рецепта на Буябес. Това не е просто рибена супа. Всеки може да предложи рибена супа, само че но всеки може да го подготви с това качество. "

Кметът на Созопол Тихомир Янакиев също взе позиция по тематиката. В обществените мрежи той разгласява касова записка от рибена чорба, която коства 5 лева

„ По принцип си хапвам рибената супа у дома, само че ми стана забавно и отидох в първото заведение, най-близо до Общината, до брега на морето. Рибената супа беше 5,30 лева Беше вкусна. За мен е смущаваща цената от близо 20 лв. за рибена супа, само че може и да съдържа някакви екзотични риби. Явно щом оферират на такава цена рибена чорба то има и хора, които избират да я употребяват. За мен е най-важно качеството на предлаганата услуга “, написа той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР