Един народ се самоубива, живеем ден за ден в държава-гето,

...
Един народ се самоубива, живеем ден за ден в държава-гето,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Самоубиваме се, България изчезва след 10 години

Един народ се самоубива, живеем ден за ден в държава-гето, сигнализира Костадин Костадинов

Страната ни е на прага на своето оцеляване. След 10 години може да ни няма на картата, чисто физически изчезваме. Един народ се самоубива, настоя в " България заран " ръководителят на партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

Той акцентира, че за настоящето положение на страната ни са отговорни всички, които са управлявали в последните 30 години.

По думите му българският политически хайлайф се е изчерпал от дълго време и в обществото има предпочитание за нещо ново. Запитан за политическите планове на Слави Трифонов и проф. Божидар Димитров той сподели, че ще изчака да се случи нещо действително и тогава ще разяснява.

" България би трябвало да бъде ръководена от хора, които имат визия за най-малко 25 години напред. България би трябвало да има проект за развиване и цел за реализиране. Превърнали сме се в държава-гето, в която живеем ден за ден, месец за месец ", разяснява Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Той разгласи, че е попитал част от ръководещите какво ще се случи с България след 4 години, а те все му отговаряли " Каквото каже Меркел ".

" В сегашните патриоти няма нищо патриотично. Съдружници са в ръководството и в никакъв случай няма да излязат! Утре Борисов да подаде оставка, те ще му се молят да се върне. Така наречените патриоти са благосъстоятелност на ГЕРБ ", сподели още водачът на партия " Възраждане ".

В нов справочник на земите ни Костадин Костадинов е описал 100 обекта на българското културно завещание в някои от страните на Балканите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР