Един на всеки 500 жители на Англия е заразен с

...
Един на всеки 500 жители на Англия е заразен с
Коментари Харесай

Един на всеки 500 души заразен с коронавирус в Англия

Един на всеки 500 поданици на Англия е инфектиран с. Това демонстрират нови данни на националната статистика. Рязко повишаване на случаите се следи също в Уелс и Шотландия,  а локални карантини се възнамеряват за доста градове, в това число Лондон, оповестява БНР.
Повече от 103 000 души са били инфектирани с COVID-19 през предходната седмица, демонстрират данни на националната статистика в Англия. Индексът, който мери какъв брой бързо се популяризира епидемията, продължава да се повишава.
 Не повече от 6 души на едно място в Англия Не повече от 6 души на едно място в Англия
От през днешния ден в Англия е в действие предписание да не се събират повече от 6 души на едно място. Трето следващо денонощие случаите на заразявания с CO...
В най-големите градове на Уелс – Кардиф и Суонзи, локалната карантина ще влезе в действие в неделя вечер. Още в събота карантина ще бъде наложена в град Ланели – друго огнище на болестта. Това значи, че към 1,5 милиона души или към половината от популацията на Уелс, ще бъде в карантина.
Тревожно е положението и в английската столица Лондон. Кметът Садик Хан прикани за стягане на рестриктивните мерки. Лондон е под прецизно наблюдаване с възможност да последва карантина, както и в някои градове в Северна Англия. В Лийдс се планува възбрана за вървене на посетители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР