Един месец след събитията в парк “Росенец и последвалите антиправителствени

...
Един месец след събитията в парк “Росенец и последвалите антиправителствени
Коментари Харесай

”Росенец” 2: Христо Иванов отново с акция край летните сараи на Доган

Един месец след събитията в парк “Росенец ” и последвалите антиправителствени митинги в цялата страна някогашният правосъден министър и водач на “Демократична България ” Христо Иванов още веднъж ще се насочи към лятната резиденция на Ахмед Доган. Причината - достъпът до плажа продължава да бъде стеснен.
Пътят до плажа, който всъщност е изключителна държавна благосъстоятелност, още веднъж е бил заграден, заяви пред публицисти в Бургас Иванов.

" Ще желаяме този общински път до държавната благосъстоятелност да бъде освободен от оградата, която ще има там. Никак не обичам незавършени работи. Трябва да се довърши достъпът на жителите до това място ", отсече Иванов.

Припомняме, че преди месец Христо Иванов дружно с Ивайло Мирчев взеха решение да дебаркират на брега покрай лятната резиденция на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Иванов бе посрещнат от гардове на НСО, които го избутаха.

Последва събитието “Масово вървене на охранителен плаж” - хиляди българи се стекоха към Черноморието. Там обаче към този момент бяха симпатизанти на Движение за права и свободи, пристигнали в региона още предходната вечер. Имаше предизвестия за експлоадиране на етническо напрежение, което не се случи. Сблъсъци обаче имаше с полицията.

Един месец след Росенец- какво не свършиха институциите и какво би трябвало да се направи.
Posted by Hristo Ivanov on Tuesday, August 4, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР