Един месец гледам кой ли не да обяснява едни много

...
Един месец гледам кой ли не да обяснява едни много
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Нагледах се на дърти мутри, искам да ги разкарам


Един месец виждам кой ли не да изяснява едни доста красиви фрази... животът ми мина в това да ги понасям тия дърти мутри – от 90-те години ги виждам, в този момент към този момент ги виждам с костюми по какъв начин изясняват, че би трябвало да има непоклатимост. Искам да ги разкарам, ето това ме задържа в политиката. Това съобщи в ефира на " Лице в лице " по bTV претендентът за народен представител от " " Христо Петров – Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София.     Христо приключва.

,,За мен това е мръсната машина, която съществува от много време, повече от 30 години, и тя работи. И тя е това, което прави нашата страна друга от другите европейски страни, на които желаеме да приличаме най-малко малко``, добави Петров.

По думите му " мръсната машина " има медийна империя, която може да съсипе един човек, преди до него да стигне прокуратурата и данъчните.

В положителния случай, откакто един човек е мачкан, той в един миг си споделя за какво си изоставям хубавия живот, и си потегля. В неприятния случай той става част от мръсната машина, изясни още Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София.     Христо приключва.

Според него е допустимо политиката да бъде място за смяна, защото това зависи от хората, тъй като точно те са тези, които вършат политиката, и подсети, че хората биват и положителни, и неприятни.

Правителството падна с помощта на напъните на мръсната машина, тъй като не направихме договорка. Някои, да вземем за пример, желаеха няколко милиарда за градеж на пътища за избрани компании, уточни Петров.

Относно позволените неточности на Политическа партия кандидат-депутатът акцентира, че неточности безспорно са били позволени, като съгласно него най-сериозната от политическа позиция е била тази, че всяка партия разполагаше с настрана министерство, за което да дава отговор.

На въпрос за излязлата информация в медийното пространство за социологическа организация, която поискала пари от Политическа партия, с цел да им вдигне процентите, Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София.     Христо приключва не пожела да назове нейното име, само че разясни, че тези предложения не идват с фирмена бланка и автограф на шефа на организацията.

По мое мнение социолозите се появяват месец-два преди изборите и почват да пълнят главите на хората с едни неща, и по-късно доста сполучливо се вършат на луди. Даваха 10% преднина на ГЕРБ, а завоюва Промяната, напомни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР