Един медицински проблем, с който човечеството се среща не за

...
Един медицински проблем, с който човечеството се среща не за
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Медицински проблем се използва за решаването на други въпроси

Един медицински проблем, с който човечеството се среща не за първи път, се употребява по един доста чудноват метод за решение на други въпроси – стопански, политически и обществени, вследствие на което се нанасят огромни вреди на страната. Това разяснява в изборното студио на bTV инфекционистът и кандидат-депутат от АБВ доцент Атанас Мангъров.

„ Нашата страна е доста болна, тя не може да си откри верния доктор, който да назначи вярното лекуване за нея. По същия метод, по който стоят нещата с ковид, стоят и нещата с стопанската система на страната “, уточни той.

Д-р Александър Симидчиев от „ Демократична България “ означи, че основният проблем сега е непоследователността: „ Това с отварянето и затварянето е това, което довежда до разтеглянето на процеса (на борба с ковид – б.р.) във времето. Разцепването на публичното мнение докара до това, че нямаме обединен отговор “.

„ Трябва да имаме медицински ограничения и, в случай че има политически решения, те би трябвало да са подчинени на медицинските ограничения “, безапелационен беше доктор Симидчиев.

Вижте още във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР