Един мъж бе арестуван по подозрение в убийство за изчезването

...
Един мъж бе арестуван по подозрение в убийство за изчезването
Коментари Харесай

ВВС: Младеж бе арестуван по подозрение за убийството на изчезналия българин Качанов

Един мъж бе задържан по съмнение в ликвидиране за изгубването на българин, написа Военновъздушни сили.
``
реклама

Валентин Качанов е бил последно забелязан на 8 февруари в комерсиалния център Lakeside в Есекс и последно е приказвал със фамилията си в България по-късно същия ден.

22-годишен от Грейс е бил задържан в понеделник и е освободен под гаранция до 23 май.

Полицията в Есекс съобщи, че тя остава " отворена ", само че третира изгубването на 27-годишния юноша като следствие за ликвидиране.

Инспектор Мартин Пасмор споделя, че за господин Качанов, който е живял в Западен Търрок, не е особено да не се свързва със фамилията си за толкоз дълъг интервал от време.

Той споделя: „ Ние продължаваме да се опитваме да изградим картина на събитията и аргументите за неговото изгубване и организираме обширни изследвания, с цел да ни помогне да разберем какво се е случило с него.

" Ясно е, че ние и неговото семейство сме извънредно обезпокоени и продължаваме да желаеме всеки, който има информация, да се свърже, защото най-малката информация може да бъде от жизненоважно значение. "

Превод: Блиц

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР