Един мъчен парламент, който тръгна много трудно. Той е отражение

...
Един мъчен парламент, който тръгна много трудно. Той е отражение
Коментари Харесай

Александър Симов: Един мъчен парламент, който тръгна много трудно

Един непреодолим парламент, който потегли доста мъчно. Той е отражение на едно много разграничено общество. Това мнение изрази в „ Тази неделя “ Александър Симов от Българска социалистическа партия.

„ Страната обезверено се нуждае от постоянно държавно управление, тъй като този цикъл, в който сме влезнали от две години насам, просто стартира да изморява гласоподавателя и политическите партии “, разяснява Симов.

Според него всеки компромис евентуално ще бъде заплатен доста мъчно. Той съобщи още, че е неуместно на Българска социалистическа партия да бъде преписвано, че единствено чака да влезе в коалиция с ГЕРБ

„ Ние сме единствената партия, която в никакъв случай не е колаборирала с ГЕРБ в политическия смисъл на думата. Това е неуместно “, безапелационен бе някогашният народен представител.
„ Два дни беше занимателно да гледаш по какъв начин ГЕРБ биват гърчени изключително след тяхната нелепа рекламация, че откакто са първа политическа мощ, им се поставя всичко. На третия ден към този момент беше ясно, че е подложен под опасност самият парламент. Българска социалистическа партия избави Народното събрание от този спазъм, не ГЕРБ “, съобщи Александър Симов.

Позицията на Българска социалистическа партия е, че няма да договарят с ГЕРБ за първия мандат. Той изрази и персоналното си мнение, че хартиената бюлетина би трябвало да се върне, само че това не значи анулация на машинния избор, а просто да има алтернатива и да се прави и на хартия поради гласоподавателите, които не могат да се оправят с машините
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР