Един лидер трябва да знае кога да даде път на

...
Един лидер трябва да знае кога да даде път на
Коментари Харесай

Каракачанов: Един лидер трябва да знае кога да слезе от политическата сцена

Един водач би трябвало да знае по кое време да даде път на идващия. Когато на последните избори гласоподават 1% - е редно да слезеш от сцената. Ако политик е с идея в политиката - той би трябвало да реши по кое време стартира да тежи и да направи крачка настрана. Това съобщи пред Българска национална телевизия към този момент почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. 

Красимир Каракачанов, който през вчерашния ден бе сменен от трима заместници, отпред на партията. Политиката последните 15 година се трансформира в мръсна работа, тъй като в нея влизат хора или въз основата на планове, финансирани от олигархията, с цел да обслужват стопански ползи на богати хора или външно-политически ползи, а не се влиза за хрумвания и идеология, проучва Каракачанов.
Вътрешна македонска революционна организация към този момент ще се управлява от трима съпредседатели, Каракачанов не е измежду тях
С 303 гласа „ за “, без „ срещу “ и „ въздържали се “ изключителният конгрес на Вътрешна македонска революционна организация избра управление н...
Прочети повече
Не клекнахме и не се съгласихме, натискът беше върху нас, а сегашните ръководещи са клекнали, напряко легнали по тематиката РСМ, не клекнахме и на джендърската идеология, даде за образец той и изясни, че сегашната Европа и служителите там в този момент казвали: " Ако не приемеш джендъра, ще ти резнем парите от Плана за резистентност, в случай че не приемеш затваряне на централите, ще вземем пари за друго ". България се ръководи от хора последните години, които желаят да се харесат на външни фактори, безапелационен е Каракачанов.

Той разяснява и КСНС за Украйна: " България е член на НАТО, не е глух и директен реализатор на всичко, което се пробва да се прокара, страната ни дружно с Германия, Франция са дейни да се откри компромиса ". Ако има експанзия от страна на Русия, би трябвало да сме член на Алианса, само че до момента в който не се стигне до ескалация и гърмеж, би трябвало да сме рационалният глас, добави Каракачанов.  

В умозаключение той отговори на обвиняванията, че е бил вербуван за Република Северна Македония и отсече: " Каквито политиците, такива и медиите ". Вие се връзвате на една скопска въдица, това го измислиха и раздухаха няколко соросоидни уеб сайтове в България, а медиите вместо да ревизират къде съм учил... От Русе съм, до 91 година съм бил студент в СУ, инспекция ще покаже, че не съм бил в други университети, това са неща, които се ревизират елементарно ", безапелационен е почетният водач на Вътрешна македонска революционна организация. Разузнавал съм за българските служби и страна в целия си живот, а не за тези служби, сподели Каракачанов.

Още:
Каракачанов към актива на Вътрешна македонска революционна организация: Няма от какво да се срамим
Помнете - няма от какво да се срамим! С тези думи се обърна водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов към актива на партията първоначално н...
Прочети повече
Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР