Един колаж страшно забавлява фейсбук в последните часове - телешки

...
Един колаж страшно забавлява фейсбук в последните часове - телешки
Коментари Харесай

Как фейсбук обедини пилона на Рожен със златната пържола

Един колаж ужасно забавлява фейсбук в последните часове - телешки рибай стек блек ангъс се вее на пилона на Рожен на мястото на най-голямото знаме в Европа.

Така зевзеци са обединили два признака на българския темперамент - най-големия български байрак на най-високия стълб в Европа и най-голямата и най-скъпата " пържола " по българското море.

Докато разногласието за Роженския стълб поутихна, " златната пържола " още се вее по медиите.

Преди седмица  нашенски гурбетчия в Холандия пусна във фейсбук видео от ресторант на българското Черноморие, с което се жалваше, че платил 650 лева сметка за три пържоли и още няколко неща. Оказа се, че господинът поръчал най-скъпите и най-големите пържоли, макар че го предизвестили, че е скъпо, тъй като става въпрос за американски стек блек ангъс - едно от най-скъпите меса в света. Цената в менюто била посочена на 100 г - 35 лева, а неговите три " пържоли " се оказали 1400 г и по този начин трябвало да заплати 490 лева за тях. От ресторанта настояват, че са му споделили авансово, че стековете са огромни, само че той гордо отсякъл: Давай тук най-скъпите и най-големите пържоли.

Явно поради тези най, най - огромни обекти, зевзеците във фейсбук са обеднили пилона и стека в едно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР