Един хотел е добър, ако притежава комплекс от фактори, като

...
Един хотел е добър, ако притежава комплекс от фактори, като
Коментари Харесай

Какви са критериите един хотел да бъде на високо ниво? 

Един хотел е добър, в случай че има комплекс от фактори, като добра локация, година на изграждане, поддръжка и личен състав, изясняват от хотелиерския отрасъл.

" И тази ежедневна връзка, която се случва с работещите в хотела, с техните посетители, тя значително дефинира дали един хотел е добър ", разяснява Ива Георгиева,оперативен шеф на Хотелския конгрес.

Гостите на хотелите желаят качество, почитание и отношение.

" Уважението и отношението не са неща, които се купуват с пари, те идват от вътрешната страна. И по тази причина е доста значимо за всеки един от нас когато те посрещнат с усмивка, това ти доставя наслаждение, по-късно пишеш положителни мнения ", изясни пред NOVA Ива Георгиева.

Така клиентите се връщат още веднъж в хотела.

" Хотелите принадлежат към тази група от бизнеси, където постоянно можеш да намериш мнения на техните клиенти, в тази ситуация посетители. По този метод тези мнения се получават надали не в действително време. Ти си бил посетител в някой хотел и след няколко дни пишеш твоята оценка. И тя се включва в общата оценка на този хотел ", добави оперативният шеф на Хотелския конгрес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР