Eдин екземпляр от третото поколение Range Rover с уникална история

...
Eдин екземпляр от третото поколение Range Rover с уникална история
Коментари Харесай

Продава се Range Rover на кралица Елизабет II

Eдин образец от третото потомство Range Rover с неповторима история се предлага на търг. Създаден от отдела за специфични транспортни средства на Land Rover, този SUV е планиран особено за кралица Елизабет II.

Въпросният Range Rover е модифициран по отношение на естествен образец и това го прави още по-привлекателен за всички колекционери. Колко може да коства? Ще се разбере в деня на търга - 11 ноември.

Боядисан в цвят Epsom Green, Range Rover разполага с интериор Sand Hide със характерни капаци на предните и задните седалки. Оборудван е и с предпазител за кучета, който разделя купето и багажника с клетка. Всъдеходът има и модифицирана предна решетка с спомагателни светлини.

Колата е записана за първи път през 2004 година във Англия. Превозното средство има цялостна история на поддръжката. Наскоро е било обслужено и одометърът демонстрира 110 000 благи (177 000 км).

През годините са правени опити да се ревизира произходът на автомобила, само че Iconic Auctioneers (платформата, на която се продава автомобилът) има видео на Нейно Величество зад кормилото на Land Rover. Този SUV има и същият регистрационен номер BN04 EPU като Range Rover, фактически ръководен от кралицата.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР