“Един достоен адвокат, без мощни структури“ – така Слави Трифонов

...
“Един достоен адвокат, без мощни структури“ – така Слави Трифонов
Коментари Харесай

Благоевград показа промяната, която предстои в страната – Има такъв народ вкарва хора от ъндърграунда в управлението на държавата

“Един заслужен юрист, без мощни структури “ – по този начин Слави Трифонов разказа в собствен пост в обществената мрежа новия кмет Илко Стоянов. От София това може да звучи правдиво, само че за хората от района е напряко смехотворно.
„ Достойният “ кмет на Благоевград, дълги години е имал адвокатски връзки с Велимир Магурев – прочут с делата против него за имотни измами, за което ПИК в детайли осведоми в свое следствие. Илко Стоянов може да няма зад себе си мощна партийна конструкция, само че е подсилен от мощна ъндърграунд мрежа близката връзка сред всички тях е освен обществена загадка, само че и документирана в редица фотоси, една от които ни бе изпратена на редакторската поща.

 Визуализация на изображенията
Интересни са субектите, които си вършат почерпката с господин кмета Илко Стоянов. За способите им на деяние и схемите, интернет пространството бълва обилие от информация - нелицеприятна, несъмнено. Първият: Ангел Танев - сив кардинал на Има Такъв Народ в Петрич, някогашен общински консултант. Ангел Танев има обаче повдигнато обвиняване за разпространяване на опиати. Днес същият от дилърче на прочут рецидивист към този момент е огромен предприемач, който купува на кг и коли, и парцели.
Изкачил ли се е той на върха на пирамидата и по какъв начин претърпя това финансово развиване? Защото е мистерия поддържането на супер първокласния метод на живот, също и произхода на средствата.
Друг човек с опит в правенето на избори, е Димитър Бацанов – непосредствен сподвижник във финансови и политически каузи на Ангел Танев.
Той е брат на Надежда Бацанова - арестувана след спецакция на Прокуратурата за управление на Организирана незаконна група на парламентарните избори през месец април, тази година, като бяха иззети близо 500 000 лева Още една връзка сред тях е и обстоятелството, че новият кмет на Благоевград - Илко Стоянов е чест посетител и в фамилния хотел на Бацанови – хотел „ БАЦ “ в Петрич.
Въпреки че ИТН отхвърлят всички връзки с ГЕРБ, става известно, че на бизнес равнище техните претенденти и деятели са надалеч по-практични. Така в тази компания се оказва и Крум Танев. Той е наследник на някогашния народен представител от ГЕРБ Димитър Танев, за който се оказа, че употребява дотации за пасища, на които животни няма. Освен това Крум Танев, беше арестуван за владеене на половин кг канабис през 2016 година, за които ПИК също писа. Любослав Минев, който понастоящем е общински консултант също е в групата.
За бащата - още се споделя за дългогодишната му работа на митницата, за положителното му финансовото положение и извънредно мощният му ромски електорален запас.
Съмнителните и сенчести връзки към Илко Стоянов са толкоз доста, че те даже провокираха неодобрение пред изборния му щаб в Благоевград през предходната седмица. Причината – един от спонсорите и близкото обграждане на градоначалника е предприемачът Бончо Бонев. Той се прочу в следствие на предаването „ Господари на Ефира “, което образно сподели по какъв начин неговата компания ДЗЗД „ Ахрида Билдинг “ е получила 270 хиляди лева без Данък добавена стойност за построяването на „ легнали служители на реда “ и слагане на маркировка в община Хасково. Цялата сума е била усвоена, само че нищо от плануваните действия по поръчката не били свършени, сподели репортажа. Дружеството е преследвано посредством закона поради неизпълнени финансови задължения към публични поръчки, както и
неизплатени хонорари на техни служащи. Всъщност новият кмет на Благоевград и Бончо Бонев са близки още от времето, в което Илко Стоянов бе заместник-кмет на Петрич (назначен от ГЕРБ). Най-вероятно съмнителните връзки са били в основата ГЕРБ да се разграничи от Илко Стоянов, а той да откри кей при шоумена. „ Не видях и благоевградчани да са избрали някой като Ценко Чоков, който прави отвличания и пребива хора “, с наслада написа Слави Трифонов като оценка за вота в Благоевград. Разглеждайки обстоятелствата обаче може би тъкмо това се случи на изборите в регионалния град. Нещо повече, редица лица изхвърлени във времето от ГЕРБ, поради съмнения в корупция, в този момент се явяват за реванш, облечени в облика на смяната. Същите хора в този момент са повече от решени да завоюват властта в региона и страната./ПИК
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР