Един доста сериозен мъж на пръв поглед с излъчването на

...
Един доста сериозен мъж на пръв поглед с излъчването на
Коментари Харесай

Владислав Горанов разкри впечатленията си от Путин и обясни защо нашата делегация се е прибрала по-рано от Москва

Един много сериозен мъж на пръв взор с излъчването на водач на огромна страна. Така министърът на финансите Владислав Горанов разказа в утринния блок на bTV съветския президент Владимир Путин, с който се срещнал като част от българската делегация, водена от Бойко Борисов.

„ С нас се държа извънредно общително, в случай че съдим по времето, което отдели за тази среща. Повече от 2 часа, без да борим конференцията и обяда. Повече от 3 часа изкарахме в Кремъл, ангажирайки вниманието на Путин “, добави Горанов.

„ Прибрахме се по-рано, тъй като това, което оставаше от програмата, беше да преспим в хотела “, изясни той. По думите му, българският министър председател решил, че има по-важни каузи за извършване у нас.

Финансовият министър съобщи, че на България не ѝ се е налагало да се извинява пред Путин за каквото и да било. Според него, може да е мотив да се изрази страдание, че прекратяването на „ Южен поток “ и нуждата Русия да прави изключителни разноски. „ Отношенията бяха партньорски “, добави министърът.

„ Няма сметка, която би трябвало да се заплаща “, сподели той във връзка с „ Южен поток “.

„ АЕЦ „ Белене “ и „ Южен поток “ бяха прекъснати заради отчасти противоречие с разпоредбите на Европейска комисия. Специално „ Южен поток “, подсети Горанов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР