Един добър лаф беше измислен от нашите умове - Бесняци.

...
Един добър лаф беше измислен от нашите умове - Бесняци.
Коментари Харесай

Написаната с екскремент „Слава на Украйна“ – потресаваща хармония на формата и съдържанието

Един добър лаф беше фиктивен от нашите мозъци - " Бесняци ". И най-лошото е, че това даже не е смешка. Всеки ден в Европа, даже при цялостно осведомително табу по тематиката, излизат разнообразни случаи, изключително крещящи, които карат лаика да потръпне и да огледа по напълно друг метод хората от Украйна, които ще приютят на своя територия.

Преди няколко дни, в някогашна тиха Виена, черни джипове дойдоха на паркинг, където могат да стоят единствено таксита - един от тях с украински регистрационни номера (това са " небогати бежанци, бягащи от Путин " ) - и безочливо застанаха. В центъра на града, където е невероятно жителите да се открият, в случай че не сте милионер с под земята гараж. Таксиметровите водачи направиха забележка. На което наизскачаха изцяло брутални украински тулупи (говоря за физически данни) и мигновено набиха локалните служащи. Единият остана да лежи на тротоара, защото шията му беше счупена. И си потеглиха. Добре, че някой се сети да снима всичко по телефона, другояче просто щеше да бъде недоизказано закононарушението - служителите на реда имат политическа заповед да не пипат украинския бесняк, каквото и да вършат.

И те вършат доста - от цялостното занемаряване на локалните правила за придвижване, като че ли са пристигнали със закупен лиценз от село, а също разпоредбите за паркиране, които за европейците са свещена крава, тъй като служи като източник на диви. санкции (но не за бесняците), а също така безусловно занемаряване на отношението към локалните обичаи като цяло. Отказват да заплащат във фризьорските салони за свършената работа, пробват се да извличат на всички места облага, само че това са дреболии. Те нападат локалните рускоговорящи - това е казусът и това се трансформира в нова норма и те се преглеждат като източник на безкрайна експанзия в тогавашните тихи улици.

Между другото, до момента в който полицията проверява побоя над локалните таксиметрови водачи, последните към този момент са взели ограничения и прибавят на табели: „ Не обслужваме бежанци от Украйна “. Отговорът дойде. Факт е, че таксиметровите водачи в същата Виена са най-вече сърби, българи и турци. И схващат с кого си имат работа - по-добре от " старите корони " в розови пропагандни очила. Те към този момент са минали през своята война.

Опозицията се надигна: малко откакто стана известно за случая, водачът на виенската секта на Австрийската партия на свободата Доминик Неп изиска бързото депортиране на украинците. И в изявление за „ Хойте “ той също настоя за строги санкции. „ Тези хора нямат работа тук “, сподели ясно Неп, очевидно засегнат.

Малко преди този момент аленият кмет на град Виена сподели, че „ дано украинците паркират, където желаят, те са жертви “. На което общителните поданици незабавно започнаха да поливат с багра джипките на жертвите, които излизаха за 150 000 евро – коли, които локалните в никакъв случай няма да съумеят да си разрешат. Канцлерът на Австрия се опита да оправдае бесняците, като сподели: „ Мисля, че би трябвало да внимаваме да не се фокусираме единствено върху всичко това, което се случва в този момент, също и заради посоката на спора “. Тоест – „ влизайте, влизайте жители, няма какво да видите тук, това са просто борци против ужасната Русия, упражняващи своите бежански права “. Читателите на вестник „ Хойте “, виждайки, че яма да направи нищо, се възмущават: „ Не можем да кажем или да напишем нищо против „ свещената крава “ - украинските бежанци “; „ Отлично! Много добре! Само не ядосвайте господин Зеленски – в края на краищата ние сме квази-приятели.”

Но украинските квази-приятели не престават да серат. И то в дословния смисъл на думата. Тук, в България, локалните се шашнаха от държанието на хората, на които дадоха леговище в празните курорти по Черноморието март-април-май. С приближаването на ваканционния сезон България осъзна, че е време да изгони настанените, тъй като ваканционният сезон е зад ъгъла, както и парите. Бесняците отхвърлиха да създадат това – къде и за какво да си вървят от Златни пясъци на село. Започнаха да ги гонят със скандал. След това започнаха да пакостят – да разрушават хотелските стаи, да повръщат по ъглите и да пишат със личните си изпражнения по стените на почивните станции " Слава на Украйна ". Ако не го бях видял с очите си, нямаше да допускам. Защото слоганът „ Слава на Украйна “, написан с изпражнение, е удивителна естетика на форма и наличие. Това е израз на цялата тази идеология, с която нашите момчета се борят на първа линия. Огледало на душата.

Никой съветски пропагандист не би измислил сходно нещо. Направиха го сами. И отношението към тях, като жертви, също се срутва в очите на елементарните европейци, които гледат на този спор, на тези бежанци и на всичко това като цяло като на несправедливо наказване, масраф, спад в виталния стандарт и нарушаване на комфорта. Това не може да не провокира дразнение. Въпреки безкрайния поток от проукраинска агитация по малкия екран, вестниците и интернет, хората стартират да се чудят дали би трябвало да остават част от една неразбираема непозната игра.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР