Един ден си вървях из околностите на града и срещнах

...
Един ден си вървях из околностите на града и срещнах
Коментари Харесай

Кодексът на суеверията: Къде да си закача безопасна игла, за да ми носи късмет, любов и пари

Един ден си вървях из покрайнините на града и срещнах една другарка, която си беше закичила безвредна игла. Носеше я към вътрешната част на ризката. Когато я попитах за какво го прави, тя ми описа, че още баба ѝ ѝ е споделила, че безвредната игла може да й донесе страховит шанс, само че би трябвало да зная няколко неща, преди да си я закача. Стана ми любопитно и взех решение да седнем на кафе, с цел да схвана по какъв начин дребната игличка може да ми донесе шанс и благополучие. Тогава моята другарка ми разкри 6 значими правила на суеверията, свързани с иглата.
На първо място: безвредната игла ни пази от урочасване или неприятни очи.
Първоначално аз не го повярвах, само че откакто я закачих на рокличката си, животът ми потегли нагоре и хората, които ми мислеха неприятното внезапно се трансформираха. Късметът и щастието ми се възвърнаха с цялостна мощ.
 Как да ви се осъществен най-съкровените стремежи - може би с това поверие! Как да ви се осъществен най-съкровените стремежи - може би с това поверие!
Желанията и фантазиите са това, което осмисля живота ни. Всеки би желал неговите съкровени стремежи да се осъществен някой ден, а още по-хубав...
На второ място: дребната игличка служи за мощен талисман. 
Спрете да давате пари за повреждане на магия. Достатъчно е да сложите иглата някъде навътре в дрехата, която носите. По този метод вещиците, магиите и съмнителните хора ще стоят надалеч от вас. Не подценявайте тези неща и се замислете дали след закачането на иглата нещата още веднъж потеглят в позитивна посока.
На трето място: направете проклинание за завръщане на шанса. 
За задачата е добре да се снабдите с восъчна свещ, червен конец и безвредна игла. Докато четете молитвата " Отче наш " вденете аленият конец в отворчето на иглата, направете тъкмо дванайсет възела и кажете няколко пъти думите: " Делата ми са чисти, думите ми са мощни. Нека 12 щита да ме предпазят от неприятни неща, дано постоянно бъдат мой амулет ". След края на магичните думи, най-добре запечатайте последният възел с восък от свещта.
На четвърто място: безвредната игла може да ви направи богати. 
Чудите ли се по какъв начин става това? Ами още веднъж с прочитане на молитвата " Отче наш ". Пуснете една игла в светена вода и като я извадите, прободете парите с нея и ги закопчайте. Кажете сходно изречение: " Парите са свързани крепко с мен, чака ме облага. Пречистен съм ". Добре е да пазите амулета там, където държите парите си. Не харчете парите, прободени с иглата. Те ще ви донесат благосъстоянието, което желаете. Вярвайте в това. 
Пето: Ако инцидентно видите на земята паднала безвредна игла, никога не я пипайте с голи ръце.  Намерете хартийка или ръкавици и я премахнете. Най-добре е да я изгорите и унищожите. А вкъщи прочетете молитвата за „ Майко, Майко Троеручице “.
 Суеверията – истина или небивалица Суеверията – истина или небивалица
Счупено огледало, черна котка, петък 13-и... и още доста други. Все разнообразни суеверия по тип, които не ни разрешават умерено да живеем...
На шесто място: сложете ръка върху пламъка от църковна свещ. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР