Един ден по време на работна среща началник доста рязко

...
Един ден по време на работна среща началник доста рязко
Коментари Харесай

Силата на погледа може да бъде убийствена

Един ден по време на работна среща шеф много внезапно подлагал на критика един от подчинените си. Работникът добродушно мълчал, до момента в който в един миг не „ впил взор “ в индивида, от който получавал мъмрене. Тогава всички на събранието видели по какъв начин единствено след минути шефът паднал и си блъснал главата в ръба на бюрото. Бърза помощ пристигнала скоростно, само че единствено с цел да установяват гибелта му. Патологът по този начин и не съумял да открие повода, заради която сърцето му спряло по този начин ненадейно и ненадейно. Разследването било поверено на следовател от полицията. Делото обаче било в застой.  Всички учени и специалисти дали еднакъв отговор: „ Убийствен поглед…  науката по този начин и не може да откри повода за този феномен “.

В историята има доста образци за силата на погледа. Във вестник бил разказан следният непонятен случай: Стийв Маккелан, гражданин на Канада, един път отишъл на лов. Там обаче бил атакуван от мечка гризли. В този миг лежащият на земята човек, притиснат от разярения звяр, инстинктивно се опитал да защищити лицето и гърлото си, като замахнал с нож към мечката и впил взор в нея. И тогава се случило нещо необикновено: дивото животно замръзнало на място. Въпреки че мъжът чудесно знаел, че това единствено ще усили гнева на хищника, той продължавал да гледа мечката с цялостно обезсърчение в очите. Какво се случило по-късно? Мечката се строполила мъртва на земята. След обширен обзор по тялото на звяра не била открита и диря от драскотина. Според специалисти повода за гибелта станала биоенергичен подтик, произлизащ от човешките очи, който разрушил нервните кафези на мозъка на животното.

Както твърдят учените, в това събитие няма нищо извънредно. От епохи се счита, че погледът на човек, който е притиснат до ръба, е талантлив с невероятна мощ, която може да аргументи съществени вреди на директната опасност. Ето за какво станала традиция и да се закриват очите на човек, който би трябвало да бъде екзекутиран посредством смъртно наказване.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР