Един човек загина, четирима са ранени при две катастрофи във

...
Един човек загина, четирима са ранени при две катастрофи във
Коментари Харесай

Един загина, четирима са ранени при две катастрофи във Великотърновска област

Един човек почина, четирима са ранени при две произшествия във Великотърновска област през вчерашния ден, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията.

Мъж на 46 години от Габрово е умрял при злополука на пътя Велико Търново – Габрово, в региона на комплекс „ Бряста “. Както Българска телеграфна агенция заяви, произшествието е станало нощес към 19:00 ч., когато челно са се блъснали товарен автомобил, ръководен от 46-годишен водач от Габрово, и движещ се насрещно лек автомобил, ръководен от 48-годишен мъж от с. Царева морава. Водачът на товарния автомобил е умрял във великотърновската болница, а другият лидер е настанен за лекуване. Пробата му за алкохол е негативна. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

Заради произшествието придвижването сред Габрово и Велико Търново се осъществяваше по обходни направления. Други трима са потърпевши при произшествие край павликенското село Мусина, също при удар сред лек и товарен автомобил. Водачът на лекия автомобил е настанен за лекуване във великотърновската болница. Двамата водачи са тествани за приложимост на алкохол, пробите са негативни. Причините са в развой на изясняване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР