Един човек загина, а двама са ранени, след като кола

...
Един човек загина, а двама са ранени, след като кола
Коментари Харесай

Един загинал и двама ранени, след като кола се вряза в кафене в Дупница

Един човек почина, а двама са ранени, откакто кола се качи на тротоар в Дупница късно нощес. Шофьорът изгубил надзор над транспортното средство и се е врязал в заведение, където седели няколко души.

Дупница
 © БГНЕС
Инцидентът е станал на една от основните улици в Дупница - " Георги Икономов ". Автомобилът се е спускал по надолнище, отклонил се е в дясно и се е блъснал в масите на заведение. Живеещият наоколо Иван Попов незабавно е подал сигнал на телефон 112.
Иван Попов: Чухме мощен удар, свирене на спирачки и предположихме, че е станала злополука. Излязохме и видяхме колата ударена. Трима лежаха на улицата. Две коли за спешна помощ дойдоха, пожарна.
Мястото, където е зародил случаят през днешния ден остана непочистено, само близки на починалия са го посетили и са оставили цветя. Мъжът е бил към 70-годишен, прочут в града с прякора Тапира.
Иван Терзийски: Братовчед ми беше страховит човек, доста добър. Не е работил,но на никой неприятно не е правил. С всички положителни хора се е отнасял добре.
От полицията в Кюстендил споделиха, че водачът на автомобила, предизвикал случая, е арестуван за 24 часа. Какви са аргументите за това той да изгуби ръководство към момента се обяснява.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР