Един човек със сигурност е загинал, а няколко са пострадали

...
Един човек със сигурност е загинал, а няколко са пострадали
Коментари Харесай

Между една и три жертви при взрив в оръжейницата „Арсенал“, линейки извозват ранени

Един човек сигурно е умрял, а няколко са потърпевши при гърмеж в цех " Арсенал " в Казанлък. По непотвърдена информация обаче има още двама починали. Информацията за броя на жертвите е спорна. Засега е повърдено за един умрял на място. Появиха се обаче известия, че две дами от служащите в завода се търсят. Коли на пожарната пътуват към мястото на злополуката, а коли за спешна помощ извозват ранени. По неофициална информация ранените са трима.

Инцидентът е станал малко след 11 чaса. По данни на Инспекциято по труда  аварията е в 112-и завод на завода и сега се образува екип, който да отиде на мястото. Според хора в региона, гърмежът е бил доста мощен и над мястото се е издигнал мрачен облак, оповестява БНР. Някои оповестяват, че гърмежите са били два.

В завода от време на време се случват произшествия, които взимат и жертви. Последният път един човек почина при пожар предходната година.

" Арсенал " не е изолиран случай.  Инциденти се случват и в други оръжейни фабрики, макар че след всеки от тях управляващите афишират, че стягат ограниченията.  На 17 ноември 2018 година шестима служащи пострадаха в „ Арсенал “, един от тях доста тежко, който издъхна от раните си. При гърмежи в " Арсенал " Казанлък, Горни Лом, Ловнидол, Петолъчката, Костенец, Мъглиж, Иганово през последните години починаха общо 20 и бяха ранени десетки.  Две жертви имаше и при гърмеж на пресовъчна машина в „ Арсенал “ през 2016 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР