Един човек определя кога да се играе. Нормално ли е?,

...
Един човек определя кога да се играе. Нормално ли е?,
Коментари Харесай

Венци Стефанов вещае край на хегемонията на Лудогорец


" Един човек дефинира по кое време да се играе. Нормално ли е? ", това попита президентът на Славия Венцеслав Стефанов по време на днешната си конференция.

" Защо не пишете тези неща? Да не сте плебеи някакви? Поместете го някъде това, с цел да видят хората какво споделям! Онзи човек желае неговият тим да играе в Шампионската лига.

Хегемонията на Лудогорец ще бъде нарушена, уверен съм. В момента Лудогорец има най-силния тим, незабавно след него е ЦСКА. През идващите месеци ЦСКА може да задмине Лудогорец.

Преди 4-5 години Лудогорец беше най-симпатичният тим, само че в този момент е най-мразеният. Аз също съм се радвал на техните триумфи и съм ходил на мачовете.

Защо всички би трябвало да се съобразяваме с тях? Качили са се на главата на всички. Има тимове, които се навеждат, защото не могат да оцеляват. Вместо да даваме късмет на нашите деца, играят някакви бразилци. И след това имат искания.

Фенове пускат клюки, че клубът се продава. Това не е правилно. Ако се откри човек, който да вземе Славия за по-добро, ще приказвам с моите сътрудници и съм подготвен да отстъпя клуба. Славия няма да изпадне от " А " група. И то баш по мое време. Няма да стане.

Не вдигайте ръка против Хубчев. Той беше единственият, който бръкна в кошера в последните години. Кога сме си мислили, че ще победим Холандия и Швеция. Ако някой каже, че е бил уверен, ще му кажа в очите, че лъже. Само Ицо се опита да направи нещо, но... Трябва да се бръкне в кошера! Трябва да се сложат мъжки момчета за треньори, а не послушници. Люксембург ще ги отнесем като бръмбар сламка ", сподели още Стефанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР