Един човек е загинал в град Митишчи край Москва в

...
Един човек е загинал в град Митишчи край Москва в
Коментари Харесай

12-годишно дете загина от ураганния вятър в Москва

Един човек е умрял в град Митишчи край Москва вследствие на бурните ветрове, връхлетели съветската столица и Московска област, предават международните медии. Трима души, измежду които тримесечно бебе, бяха приети в болница през днешния ден в Москва поради рани, получени при рухване на дърво, съборено от мощни ветрове.

В Москва е починало момиче на 12 години, откакто върху него паднала вдигната от ураганния вятър кофа за отпадък. Смъртта на детето е записана инцидентно на една от уличните камери.

В Туитър московският кмет Сергей Собянин заяви, че броят на потърпевшите в съветската столица е повишен до 12 души. Лекарите не са съумели да спасят момиченцето, което е било прието в болница и е било в извънредно тежко положение.

Изказвам дълбоките си съболезнования към родителите, добави Собянин. Според публични данни в Москва и Московска област потърпевшите от влошените метеорологични условия са 20.

Московските управляващи предизвестиха за утежняване на метеорологичните условия. В съветската столица се чака стихия със скорост напразно до 25 метра в секунда и внезапно намаляване на температурата.

Кметът на Москва Сергей Солянин се обърна към жителите с молба да бъдат извънредно деликатни. В страницата си в Туитър той написа, че службите за гражданска отбрана са в цялостна подготвеност. На летището в Москва са арестувани 28 полета, а седем - анулирани.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР