Един човек е загинал снощи при катастрофата на хеликоптер върху

...
Един човек е загинал снощи при катастрофата на хеликоптер върху
Коментари Харесай

Хеликоптер катастрофира върху покрива на небостъргач в Манхатън

Един човек е умрял нощес при злополуката на хеликоптер върху покрива на постройка в Манхатън, оповестиха управляващите в Ню Йорк, представени от Ройтерс и Франс прес.

Катастрофата е станала малко преди 18,00 ч. по Гринуич. Пожарната работа удостовери в Туитър, че е умрял един човек, към този момент неидентифициран. Предполага се, че починалият е водачът на хеликоптера, съобщи кметът на Ню Йорк Бил де Блазио, представен от Ройтерс.

Хеликоптерът се е възпламенил, до момента в който е правел опит да се приземи върху постройката, съобщи губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо, който изключи опцията да става дума за терористично нахлуване. Куомо посочи, че към сегашния миг към момента не се знае какъв брой души е имало в хеликоптера. Според губернатора при злополуката цялата постройка се е разтресла, само че никой в нея не е бил ранен. Пожарът, който избухнал на покрива в резултат на злополуката, бързо е бил овладян. 51-етажната постройка е евакуирана.

По време на злополуката в Ню Йорк е имало мощен дъжд и мъгла, отбелязва Франс прес.

Пилотът, умрял при злополуката на хеликоптер в Ню Йорк, бе разпознат, съобщи във вторник Асошиейтед прес. Компанията " Америкън Континентъл Пропъртис ", употребяваща хеликоптера, съобщи, че името на водача е Тим Маккормак и че той е работел като водач на компанията през последните пет години.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР