Един човек е загинал при адска катастрофа между кола и

...
Един човек е загинал при адска катастрофа между кола и
Коментари Харесай

Касапница край Враца! Шофьор загина при свиреп челен сблъсък с ТИР на Баба Яга, пътят за Оряхово и Козлодуй е затворен /снимки/

Един човек е умрял при адска злополука сред кола и ТИР на пътя за Оряхово и Козлодуй, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Трагичният случай е станал до пункта на КАТ, прочут като Баба Яга. „ Мицубиши “ с немска регистрация се е движело в посока към регионалния град. По неизяснени все още аргументи, колата се сблъскала челно в приближаващ отсреща му гръцки ТИР.
Лекият автомобил е смачкан до неразбираемост, а водачът му е умрял на място. Тялото към момента е в транспортното средство. На мястото има две пожарни, като чиновниците се готвят да срежат смачканите ламарини, с цел да извадят натрупа.
Шофьорът на ТИР-а също е ранен. Той беше претрупан в кола за спешна помощ, която да го откара за обзор в болничното заведение.
Пътят е затворен и в двете направления. Очаква се да остане по този начин часове наред и скоро ще бъдат оповестени обходните направления, по които да минават пътуващите за ферибота в Оряхово, за атомната ни централа и за останалите обитаеми места в района.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР