Един човек е загинал, а други двама, сред които дете,

...
Един човек е загинал, а други двама, сред които дете,
Коментари Харесай

Кървава катастрофа затвори Прохода на Републиката, един загина, а дете е в болница

Един човек е умрял, а други двама, измежду които дете, са в болница след тежката злополука, която блокира Проходът на Републиката.

Сигналът за произшествието сред лек и товарен автомобил е получен към 12.30 часа, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

По първични данни лидерът на леката кола е умрял, в болница са откарани жена и дете, за които се допуска, че са брачната половинка и детето му.

Смачканият до неразбираемост автомобил, взел участие в тежката злополука при Прохода на Републиката, е с великотърновска регистрация. Движението ще бъде блокирано през идващите най-малко 4 часа, осведоми Нова ТВ.

Движението по път II-55 Гурково - Велико Търново, в региона на Гурково, е краткотрайно лимитирано в двете направления за всички моторни транспортни средства заради пътен случай.

Екипи на „ Пътна полиция “ контролират придвижването, което се реализира по обходен маршрут - леките коли: Гурково - път I-6 - гр. Казанлък - проход "Шипка " - В. Търново и назад.

Тежкотоварните изчакват на място. Апелът за водачите е да карат с нараснало внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма отдалеченост.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР