Един човек е загинал, а други четирима са откарани в

...
Един човек е загинал, а други четирима са откарани в
Коментари Харесай

Загинал и четирима ранени при катастрофа между 3 коли в Търговищко

Един човек е умрял, а други четирима са откарани в МБАЛ - Търговище след злополука сред три леки автомобила на пътя сред селата Кралево и Имренчево, по първични данни. Това оповестиха от ОДМВР - Търговище.

В 17.51 ч. в оперативната дежурна част на ОДМВР - Търговище е получен сигнал за зародил пътен случай на пътя гр. Търговище – гр. Велики Преслав, в община Търговище – сред селата Кралево и Имренчево, с присъединяване на 3 леки автомобила. По първични данни един от водачите е умрял, а другите двама водачи и двама пасажери са откарани за прегледи в МБАЛ - Търговище. На място са екипи на бранш „ Пътна полиция “ и на Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи - Търговище.

В момента се прави оглед на местопроизшествието. Движението на МПС в сектора е краткотрайно прекратено. За пътуващите в посока гр. Велики Преслав МПС се предлага обходен маршрут: с. Певец – с. Дългач – с. Надарево – с. Кочово, а за пътуващите в посока гр. Търговище – същия маршрут в противоположен ред. Товарните коли могат да се придвижат по път I-4 (София-Варна) по маршрут с. Надарево – с. с. Острец – с. Буховци. Полицейските екипи контролират придвижването на МПС в региона на произшествието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР