Един човек е загинал, а друг е бил ранен при

...
Един човек е загинал, а друг е бил ранен при
Коментари Харесай

Стрелба в завод на Мерцедес в Германия, има загинал и ранени

Един човек е умрял, а различен е бил ранен при пукотевица в цех на автомобилната компания " Мерцедес-Бенц " в Южна Германия, заяви през днешния ден локалната полиция, съобщи Ройтерс.
" Един погубен, един съществено ранен ", написа в " Туитър " локалната полиция и добави, че " към този момент няма заплаха за чиновниците на завода ".
По-рано немският в. " Билд " заяви за случая в Завод 56, в който се сглобяват първокласни коли от S-класа, в град Зинделфинген, и добави, че представители на избавителни служби са изпратени на мястото на произшествието.
От управлението на " Мерцедес " потвърдиха, че в завода е станал случай, и че са по отношение на управляващите, само че не дадоха повече информация.
" Във връзка сме с управляващите и се опитваме да изясним обстоятелствата. Безопасността на чиновниците е преди всичко ", споделиха от компанията.
През 2021 година при пукотевица в цех на компанията за технологии " 3М " в западногерманския град Хилден имаше един погубен, а четирима души бяха ранени, напомня организацията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР