Един човек е загинал, а четирима са получили критични наранявания

...
Един човек е загинал, а четирима са получили критични наранявания
Коментари Харесай

Загинал и тежко ранени при стрелба в църква край Лос Анджелис

Един човек е умрял, а четирима са получили " сериозни " пострадвания при пукотевица в черква покрай американски град Лос Анджелис, заяви в " Туитър " шерифът на окръг Ориндж Каунти, представен от Франс прес. Той посочи, че още един човек е получил " леки " пострадвания. Сред потърпевшите няма деца, съобщи БНР.

По-рано, още веднъж в " Туитър ", беше обявено, че е арестуван един обвинен и е намерено оръжие, което се допуска, че е употребявал.

От офиса на губернатора на Калифорния Гевин Нюсън оповестиха, че наблюдават развиването на обстановката.

Шерифът на Ориндж Каунти посочи, че църквата, в която е било осъществено нападението, се намира в град Лагуна Уудс, намиращ се на 70 километра югоизточно от Лос Анджелис.

Това е вторият сходен случай в Съединени американски щати през уикенда. В събота 18-годишен бял юноша простреля 10 души и рани други трима в супермаркет в град Бъфало, щата Ню Йорк. Повечето от жертвите са афроамериканци.

Очаква се през днешния ден в Бъфало, дружно със брачната половинка си, да дойде презиентът Джо Байдън, с цел да се срещне с хората от локалната общественост, оповестиха от Белия дом.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР